Bediening | Horecamedewerker

Jij bent het gezicht van ons bedrijf en het directe aanspreekpunt van onze gasten.

 

Binnen deze functie zijn er weer een aantal verschillende deeltaken en afhankelijk van jou ervaring en van waar jouw eigen voorkeur ligt, wordt je ingepland op een van deze plekken.

 

Barkeepers | beheren van de bar en zorgen ervoor dat bestelde drankjes klaar staan om uit te serveren. Koffiezetten als barista, biertjes tappen, wijnen inschenken, cocktails maken. Alles wat je nog niet weet, leren wij je natuurlijk.

 

Wijklopers | jij zorgt voor alle gasten in de aan jou toegewezen wijk. Van het ontvangst tot vertrek organiseer je dat jou gasten een leuke tijd bij ons hebben. Je adviseert, neemt bestlellingen op en vraagt de gerechten en dranken voor de gasten uit.

 

Runners | zorgen ervoor dat de drankjes en de gerechten bij de gast aan tafel komen. Dit is vaak de functie die ingevuld wordt door jonge medewerkers en bied een mooie plek om zo te groeien naar een van de andere plekken. Als runner help je achter de bar en bied je hulp aan de wijklopers.

 

Partijen | tijdens feesten, bruiloften, diners, vergaderingen en andere bijeenkomsten serveer je dranken, hapjes en gerechten aan onze gasten volgens vooraf vastgestelde programma’s.

 

Leiding | binnen deze functie kan je je verantwoordelijkheden ontplooien. We geven graag de verantwoordelijkheid over, zoals het openen en sluiten van de zaak, het aansturen van een aantal collega’s op een partij.

 

Mail ons

1 + 5 = ?