fbpx

Chefkok – a la carte & banqueting

– Algehele leiding geven en managen van het keukenteam (een fantastisch team met enthousiaste professional, die ondersteund worden door leerlingen en part-time keukenhulpen. Je vindt het leuk om te bouwen aan je team. Wij geloven erin dat ontwikkeling zorgt voor het vormen van het beste team en het enthousiasmeren van je team en het ontwikkelen van je medewerkers staat daar onlosmakelijk aan vast.

– Je kan goed organiseren omdat er vaak veel dingen tegelijk gebeuren. Plannen van de werkzaamheden, indelen van je team, inplannen van de medewerkers, zorgen voor een goede overdrachten naar de volgende dag. Voorbereiding en uitvoering van de partijen.

– Kostenbewust zijn met betrekking tot inkoop en medewerkers. Wekelijks bespreken we de financiële prestaties van het bedrijf. Je kan je keuken zo runnen dat de kosten in verhouding staan tot de omzet.

– En alle overige bijkomstige zaken die vallen onder deze veelzijdige functie.

Wij zijn verjongende horeca, dus ondanks dat we ook de klassiekers serveren, zijn wij altijd bezig om ook nieuwe leuke dingen te bedenken en mee te gaan in de huidige trends. We houden van snelheid boven de old school methodes die vaak te traag zijn. Wij houden dus niet van bromsnorren… maar zien meer de kracht van motivator en coach. Die met humor. plezier en passie de mensen voor hem laat werken.

In onze keukens worden bijna alle recepturen zelf geproduceerd, zoals het eigen gedraaide ijs, alle taarten, soepen, sauzen, het draaien van eigen gehakt voor de burgers… en alles waar we zelf geen tijd voor hebben, dat hebben we ondergebracht bij leveranciers die wij met zorg hebben geselecteerd en die wij vertrouwen.

De keukens worden aangestuurd door eigenaar en chef Nico Vos. Een aantal keer per jaar wordt de menukaart aangepast en worden er weer leuke nieuwe gerechten bedacht. Klassiekers krijgen ook regelmatig een nieuw jasje omdat we ook hiermee onze gasten weer kunnen verrassen.

Dus je runt in principe je eigen keuken en je eigen team en Nico zal als coach je ondersteunen in dit mooie proces.

Heb je zin om even koffie te komen drinken met Nico? Dan laten we met veel plezier ons bedrijf zien en krijg je een goede indruk van hoe deze uitdaging eruit komt te zien!

Mail ons

2 + 3 = ?