Kerst 2018

Ook dit jaar vieren we volop Kerst bij de Kloosterhoeve! Kerstavond zijn we gewoon open voor diner met onze a la carte kaart. Op Eerste en Tweede Kerstdag hebben we leuke arrangementen verdeeld over de dag met de familiebrunch en het familiediner met kindervermaak en het 5 gangenmenu voor de gehele avond. Hieronder zijn de arrangementen te vinden! Reserveringen voor Kerst worden per e-mail bevestigd! Veel leesplezier en tot dan!

11:30 – 15:00 uur – Familie Kerstbrunch

Met Kidsvermaak

Wij ontvangen u graag tussen 11.30-12:00 uur met een heerlijke kerstcocktail van het huis. Vanaf 12.00 uur zal de feestelijke kerstbrunch starten. Voor de kinderen maken we in de Ridderzaal een kinderspeelparadijs met springkussen, film kijken, dansen, knutselen en tekenen. Onze meiden van de MINI CLUB zijn er ook!

Beschikbaarheid:

EERSTE KERSTDAG:

 • 1 hoge tafel van 2 personen

TWEEDE KERSTDAG:

 • tafels van 2 tot 4 hoog en laag

LET OP!

FOUTIEVE BRUNCHPRIJS IN FOLDER!!

Prijzen Brunch:

 • Volwassenen: EUR 32,50
 • Drankenarrangement: EUR 12,50
 • Kids: EUR 16,50
 • Drankenarrangement: EUR 7,50

16:30 – 20:00 uur Familie Kerstdiner

Met kidsvermaak

Beschikbaarheid:

EERSTE KERSTDAG:

 • Vol

TWEEDE KERSTDAG:

 • Nog 10 personen beschikbaar

Kerst vieren met de hele familie en kleine kinderen? Dit arrangement is de uitkomst! Wij ontvangen onze gasten voor het Familie Kerstdiner tussen 16:30 en 17:00 uur, waarbij we rond 17:00 uur het voorgerechtenbuffet zullen openen! Het hoofdgerecht serveren we aan tafel en hiervoor heeft u keuze uit vier heerlijke gerechten, de keuze hiervoor wordt bij binnenkomst opgenomen. Voor de kinderen is er voldoende te doen. In de Ridderzaal maken we een kinderspeelparadijs met springkussen, kleuren, knutselen, film kijken en dansen! Voor de kleintjes presenteren we alle gerechten via het buffet zodat de kinderen kunnen eten op het moment dat het voor ze uitkomt. Als kers op de taart, maken de kinderen hun eigen dessert en serveren we voor de rest van de familie een smaakvol chocolade dessert uit!


Va. 19:00 uur 5 gangen Kerstmenu

Uitgebreid tafelen!

Beschikbaarheid:

EERSTE KERSTDAG:

 • enkele tafels hoog (2 tot 4 personen)

TWEEDE KERSTDAG:

 • 1 tafel hoog (3 tot 4 personen)
 • 1 gezinstafel (5 tot 6 personen)

Nico en zijn team van chefs hebben een heerlijk 5 gangen diner samengesteld met een keuze in het voorgerecht en hoofdgerecht. Vanaf 19:00 uur kunt u aan tafel. Maar dat kan ook later. Voor 19:00 uur is onze bar al geopend voor een aperitief. Kom binnen en geniet! Graag wel even reserveren via het formulier hieronder!


Reserveren Kerst 2018

Vanzelfsprekend houden wij graag rekening met bijzondere eetwensen en allergieën. Brengt u ons tijdig op de hoogte alstublieft?

Graag zien wij uw reserveringsaanvraag tegemoet. U ontvangt nog een bevestiging van de reservering via de e-mail.